Reklam

(1)
  • APK Durumu

Softonic incelemesi

Android için Flipline Studios tarafından ücretsiz bir program.

Slider Scouts, bir grup kaydırıcıyı inşa etmenize ve keşfetmenize izin veren ücretsiz bir mobil oyundur. Bu oyun, kendi ordunuzu oluşturma ve çoklu oyunculu PvP savaşlarında diğer oyunculara karşı savaşma harika bir fırsat sunacaktır.

Eğer ücretsiz çoklu oyunculu oyunlara ilgi duyuyorsanız, çoklu oyunculu PvP savaşlarında eğlenceli ve rekabetçi oynanışı bulabileceksiniz.

Yeni keşifçileri işe alarak ve onları PvP savaşlarında kullanarak yeni bir kaydırıcı grubu oluşturabilirsiniz.

Ayrıca, yeni mobilya öğeleriyle yeni bir ev inşa edebilir ve dekore edebilirsiniz.

Bu oyun, dünyayı keşfetme ve yeni toprakları keşfetme harika bir fırsat sunacaktır.

Diğer platformlarda da bulunmaktadır

Program diğer dillerde mevcuttur

Slider Scouts APK için Android

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.0.8

(1)
  • APK Durumu

Slider Scouts hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Slider Scouts denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam